Icoon coaching

Oudercoaching

aan de hand van de innerlijke familie

Heb je het gevoel dat je vastloopt in de opvoeding? Al van alles hebt geprobeerd, maar zonder het gewenste effect? Het model van de innerlijke familie, waar ik binnen de oudercoaching mee werk, geeft in allerlei situaties direct inzicht waar het misgaat. Al kijkend en pratend ontdek je wat er bij jou als ouder én bij je kind gebeurt. Je krijgt inzicht, gaat patronen doorzien en ontdekt dat je een keuze hebt in hoe je reageert. Ontdek meer over de innerlijke familie in het artikel ‘Ieder mens heeft een innerlijke familie’

Ouders van hooggevoelige kinderen met een sterke wil

Juist voor ouders van hooggevoelige kinderen in combinatie met een sterke wil is dit model extra helpend. Het opvoeden van deze kinderen is soms een extra uitdaging omdat deze kinderen aan de ene kant snel overspoeld worden door alle prikkels die ze binnen krijgen. En aan de andere kant juist prikkels nodig hebben om zich prettig te voelen. Lees hier meer over de combinatie van hooggevoeligheid met een sterke wil.

Door schade en schande heb je misschien al ontdekt wat wel en niet werkt voor je hooggevoelige kind met een sterke wil. Je houdt er zoveel mogelijk rekening mee, maar loopt regelmatig tegen je eigen grenzen aan. Waardoor je reageert op een manier waarvan je weet, dat het niet werkt. En daarna voel jij je schuldig. Maar soms baal je zo van die heftige emotionele reacties van je kind en wil je gewoon dat het gedrag NU stopt!

Ontdek samen met mij tijdens één of slechts enkele sessies, hoe je het plezier en de ontspanning weer terug kunt vinden in de opvoeding en hoe je als ouder weer grip krijgt op de opvoeding.

Kosten: € 75,- per uur (sessie duurt ongeveer anderhalf uur)

“Ik ben zo blij dat je geweest bent en wat mij betreft mag het stukje ‘help-ik-weet-het -niet-meer-qua-opvoeding-ik-heb-hulp-nodig-maar-dat-durf-ik-niet’ uit de taboesfeer.
Dus ik hoop dat anderen ook gewoon de ‘schaamte’ van zich af kunnen zetten en hulp vragen bij een goede coach. Er valt een enorme last van mij af.”

(moeder na eerste sessie oudercoaching)