Icoon trainingen

Training ‘SOS kinderen en emoties’

In jouw werk heb je te maken met veel verschillende kinderen. Hun emoties leiden tot gedrag dat niet altijd gewenst is. Je zou graag leren hoe je daar stabiel en positief mee om kan gaan. Bij sommige kinderen krijg je het gevoel dat je ze niet goed kunt peilen of kunt bereiken. Als je maar de juiste snaar kon raken… Het kind zou zich zo veel beter kunnen ontwikkelen als het weet dat jij hem of haar begrijpt. Inzicht in emoties en er op een effectieve manier op reageren, maakt het verschil.

De tweedaagse training biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.

Training 'SOS kinderen en emoties_2'
Training 'SOS kinderen en emoties_1'
Training 'SOS kinderen en emoties_3'
Training 'SOS kinderen en emoties_4'

Ook als je te maken hebt met de begeleiding van ouders bij de opvoeding van hun kind is deze training uitermate geschikt. Je kunt de ouders hierna psycho-educatie over emoties én praktische tools bieden om de omgang met hun kind te verbeteren. Ouders ervaren direct resultaat.

Ik verzorg de training jaarlijks op open inschrijving bij Weids op de grens van Haastrecht en Oudewater (tussen Gouda en Woerden). Wil je daar niet op wachten? Deze training kan ook incompany aangeboden worden, bijvoorbeeld voor schoolteams of medewerkers in de kinderopvang.

Voor meer informatie, overige trainingslocaties en aanmelden, klik op onderstaande button of neem contact met mij op.