Icoon wie is Danny

Over mij

Als moeder van een zoon (2007) en een dochter (2010), als trainer/coach en als mens in het algemeen ben ik constant in ontwikkeling, op zoek naar nieuwe kennis en vaardigheden om mij eigen te maken. Ik leer nog iedere dag en pas dit direct toe in mijn leven en mijn werk.

Opgeleid als pedagoog en met die kennis én met heel veel plezier heb ik 16 jaar ervaring opgedaan in het Rotterdamse (regulier en speciaal) basisonderwijs als intern begeleidster.

In 2015 ben ik in mijn woonplaats Oudewater gestart met mijn eigen praktijk als trainer/coach, waarna er steeds weer mooie dingen op mijn pad kwamen. Sinds maart 2018 kan ik nog meer professionals, ouders en kinderen bereiken doordat ik niet meer aan één school verbonden ben, maar volledig zelfstandig werk.

Op mijn eigen manier maak ik mensen bewust en zet ik hen graag (weer) in beweging; vanuit de verbinding, nuchter en met een flinke dosis humor.

“Danny weet veel, kan goed luisteren en omgaan met dingen die anders gaan.
Heel knap hoe ze dingen oppakt en zonder veel moeite aanpast.
Ook heeft ze oog voor individuele personen en voelt aan wat kan en wat niet.”

(deelneemster training SOS kinderen en emoties)